Над 400 ХОТЕЛА, КЪЩИ за гости, АПАРТАМЕНТИ и КВАРТИРИ във Варна
Над 400 ХОТЕЛА, КЪЩИ за гости, Апартаменти и Квартири от Варна и региона
Почивка на море
Хотели Заведения Къщи за гости WI - FI зони Спорт
ХОТЕЛИ СЕМЕЙНИ ХОТЕЛИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ АПАРТАМЕНТИ КВАРТИРИ НАЕМ
Ресторанти Помощ Информация Време Транспорт
РЕСТОРАНТИ ПОМОЩ ИНФО ВРЕМЕ ТРАНСПОРТ
НАЧАЛО ВАРНА КАРТА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Къща Какао Хаус (Cacao House)
Варна
- 2 двойни стаи
- 2 студия
- 2 апартамента
- механа
- паркинг
- лятна градина

- басейн
- 2 тераси
- климатик
- телевизор
- баня/тоалетна
Контакти:
гр. Варна
адрес: м-ст Ален Мак 1310
тел.: 0878/ 117 211
e-mail:
web: cacaohouse.bg
Капацитет:
- 2 двойни стаи
- 2 студия
- 2 апартамента
Говорими езици:
Български, Английски, Руски, Немски, Румънски
Храна:
В механата на къщата за гости
Брой посещения: 3119

Къща за гости «Какао Хаус» се намира в местност Ален Мак (известна повече с древното си име Кукудива) между комплексите «Св. Св. Константин и Елена» и «Златни пясъци» на 10 км. североизточно от гр. Варна.

Разположението на местността е изключително благоприятно за отдих, почивка и спорт. Съчетанието от море и гора превръща «Кукудива» в предпочитана туристическа дестинация за хора от всички възрасти. Мястото предлага удобни хотели, вилни селища и ваканционни къщи. Трикилометровата плажна ивица е също толкова впечатляваща, колкото и хотелите около нея.

Специфичният морски бриз и свежестта на близката гора превръщат «Кукудива» в идеално място за отдих, сред което всеки ще прекара незабравима ваканция според собствените си представи.

«Кукудива» е едно от местата, където днес можете да лежите на златистите плажове, а на следващия ден да се втурнете в приключение сред дивата природа. «Кукудива» ви предлага всичко, от което имате нужда — спокойствие или екстремни емоции, а приятният престой Ви е гарантиран.

«Кукудива» е тихо и спокойно място, но непосредствената му близост до комплекс «Златни пясъци» дава възможност да изживеете и незабравимите емоции на летния нощен живот. Това го превръща в подходящо място за почивка, както за семейства с деца, така и за хора, които искат едновременно отдих и спокойствие, разнообразен с посещение на клубове и дискотеки в съседния комплекс.

През последните години Ален Мак се превърна в предпочитано място за много хора, които искат да избягат от шума и навалицата на големите курорти. Местността е притегателен оазис за много гости, както от България, така и от държави като Англия, Германия, Русия, Франция, Ирландия и много други. Мястото е подходящо за отдих на активно работещите гости, предоставящо им удоволствия, спокойствие и развлечения, които липсват в забързаното им градско ежедневие. Тук има всичко за което си мечтаете — дълъг и широк плаж, лазурно, бистро и топло море, дълги и горещи летни дни под парещото слънце и синьото небе, чудесни възможности за активна почивка и водни спортове или просто можете да се отпуснете на плажа или в лятната градина на някоя къща под чадър с разхлаждаща напитка.

GPS: N (43.24839˚), E (28.01884˚)

Семеен хотел Орелец**
СПОНСОРИРАНИ ЛИНКОВЕ
BGrest.com - Почивка в България
Къща Вила Мона
Семеен хотел Карина**
Хотел Странджа***
Къща вила Диди
Семеен хотел Зеленика**
Хотел Ханът***
Къща Какао Хаус
Семеен хотел Комплекс Максим**
Хотел Елинис***
Къща Киви
Семеен хотел Орелец**
Хотел Плаза***
Къща Вила Мона
Семеен хотел Перла***
Почивка в Свети Влас
Почивка в Равда
Почивка в Слънчев бряг
Почивка в Несебър
Почивка в Китен
Почивка в Приморско
Почивка в Поморие
Общи условия; Партньори: Хотели в Гърция; Почивка в Чепеларе; Печатна реклама и web дизайн; Хотелите в Благоевград; Хотелите в Пампорово; Благоевград; 175 хотела в Банско; Хотели, къщи и квартири в Китен; Повече от 470 обекта в Созопол; Хотели, къщи и квартири в Приморско; 400 места за почивка в Поморие; Почивка в Несебър - Над 310 Хотела; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Равда; Хотелите в Слънчев Бряг; Почивка в Боровец и региона; BGrest.com - Почивка в България - хотели и къщи за гости